US Capitol; det amerikanske parliamentet

Washington DC har mye spennende å by på. Les mer her!  

Kule Washington 

Washington DC har lenge vært i skyggen av New York, som gjerne alltid står på topplisten over byer i USA mange har lyst til å besøke. Men Washington DC er definitivt undervurdert som reisemål. I tillegg til å ha et livlig uteliv og meget gode restauranter, har Washington DC fantastiske museer, gode shoppingmuligheter og flotte omgivelser.  

Så hvorfor bør dere reise til Washington DC på firmatur? La oss fortelle litt om hva vi anbefaler.  

Favoritthotell: Mason & Rook og Rosewood 

Restauranter i Washington man ikke bør gå glipp av: Le Diplomate og Minibar by José Andres 

Beste bar: Five to One for herlige cocktails og rooftopen på W Hotel for en klubb med fantastisk utsikt over Det hvite hus og Washington Memorial 

Maktens sentrum: 

Byen er USAs og kanskje verdens maktsentrum, noe som naturlig nok setter sitt preg på bybildet. Her har man høy tetthet av ambassader og offentlige institusjoner. Men også en rekke interesseorganisasjoner, lobbyister og andre som ønsker å påvirke finner man her i Washington DC. Så for dere som skal på en firmatur har gode muligheter for å treffe fagmiljøer og andre innenfor en rekke bransjer.   

Storbyliv med småbysjarm: 

Selv om Washington DC med nærområder er stort, er sentrumskjernen ganske liten og konsentrert. Her kan man sykle og gå overalt, og det er lett å finne frem. Dette gjør det også lett å være på gruppereise her. Det er korte avstander rundt i byen, noe som gjør at man kaster bort mindre tid i trafikken enn i en god del andre byer i USA. Byens kanskje hyggeligste område er Georgetown. I tillegg til universitetet med samme navn, ligger det hyggelige butikker, sjarmerende spisesteder og vakre, små hus i kolonistil. Bydelen avgrenses av Potomac River, og her kan man leie kajakk eller SUP brett.  

 

IMG 7977

Adams Morgan er et annet sjarmerende område, kjent for sine fargerike hus og sitt livlige uteliv, spesielt langs 18th street. Stikk innom byens kanskje beste kaffebar Tryst og nyt den avslappede stemningen i dette multietniske nabolaget. The National Mall er byens hjerte; med alle sine monumenter og museer. Området strekker seg fra US Capitol i den ene enden til Lincoln Memorial. Lei en sykkel og se de kjente attraksjonene på rad og rekke. 

En annen favoritt hos oss er området rundt Logans Circle. Dette hyggelige nabolaget ligger bare 10 minutters gange fra Det Hvite Hus, men er et av byens beste områder for shopping og uteliv. Restaurantene ligger på rekke og rad, og weekend brunch er et must her. En av våre favoritter er den franske restauranten Le Diplomate. Her er det alltid fullt, og stemningen er høy. Sjekk gjerne ut Barcelona Wine Bar; perfekt for et glass vin på ettermiddagen når folk er ferdige på jobb.  

Reis til Washington DC på firmatur og la oss i The Key hjelpe dere med å oppleve det beste av hva den amerikanske hovedstaden kan by på. 

shutterstock 661703152

 

Blogg

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random