Vi deler noen av våre favorittrestauranter i Miami.
 
   Atle Hovdes restaurant-favoritter i Miami 
 
Herlige Miami har gått fra litt harry til chic og trendy på få år. Nå er det et av USAs mest attraktive reisemål. Du kan lese mer om Miami her: 
Kombinasjonen av det herlige klimaet, noen av verdens kuleste hoteller og et heftig natteliv er noen av grunnene. Vi i The Key elsker også Miami på grunn av de mange fantastiske restaurantene. Dette er virkelig byen for store matopplevelser. 
 
Vi har spurt vår gründer og Miami-elsker Atle Hovde om noen av hans favoritter. Her kan du lese om hva han mener er et must om du besøker Miami.  
 
 
28876 HiRes2
 
En av hans nye favorittresturanter er Sea Spice. Flotte lokaler med en herlig utsikt over downtown Miami, og med mulighet til å nyte den deilige maten både inne og ute. Som navnet antyder er det sjømat som står i fokus her, men med inspirasjon fra alle verdenshjørner.  
 
Wynwood er et trendy område av Miami hvor det skjer mye både på arkitektur, design og restaurantfronten. Området har mye flott grafittikunst, som passer byens urbane sjel på en herlig måte. Her er det et must å stikke innom KYU og bestille deres friterte kylling med gresskarsaus. Dere vil takke oss for tipset senere. Litt nord for Wynwood finner man Miami´s Design District. Her er både Michaels og Harry´s Pizzeria gode alternativer. 
 

Klassiske favoritter:  

Prime One Twelve er en institusjon i Miami. Fantastisk steakhouse hvor "alle" går. Et besøk er et must, men det svir i lommeboken... 
 
Liker du asiatiske restauranter står fristelsene i kø. Atle liker for tiden Zuma og Mr Chow aller best. Han anbefaler spesielt å prøve sistnevntes Glazed Prawns og deres Peking Duck.  En annen av hans favoritter er latinsk-inspirerte Coya. Nydelig mat i fantastiske lokaler. Både Pao og Los Fuegos ligger på byens kanskje aller kuleste hotell Faena, og både interiøret og maten bør falle i smak.  
 
33857 HiRes2 shopping
 
Middelhavsinnspirerte Upland, kjent fra New York, er blitt en stor hit i Miami. Obama er fan av restauranten i New York, og restauranten i Miami er like bra. 
 
Bal Harbour er et must i Miami. En eksklusiv del av byen med lekre designbutikker hvor de rike og berømte elsker å ferdes. Et perfekt sted for en deilig lunch for å se og bli sett. Noen favoritter her er Carpaccio, Le Zoo og Makoto.  
 
Så om dere planlegger en gruppereise er Miami definitivt verdt et besøk. Med flere direktefly er byen mer tilgjengelig enn noen gang. Her kan dere kombinere storbyopplevelser med sol og strand, og mulighetene for et faglig utbytte er mange både innenfor arkitektur, teknologi og byutvikling. 
 
Kontakt The Key i dag og hør hvilke ideer vi kan foreslå for en gruppereise til Miami. 
 
10506860 806139426076748 983447758820477040 o
 
 

 

Blogg

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random