Fest under stjernehimmelen utenfor Athen

Jobben i The Key tar oss ut på eventer på spennende destinasjoner verden over. Vi får lov til å arrangere konferanser, middager, teambuildingaktiviteter og vi får se en masse mennesker som koser seg på firmaturer. Dette er kanskje den aller morsomste delen med jobben som prosjektleder. Etter måneder med planlegging, lister og detaljer, er det endelig klar for den praktiske gjennomføringen. 

Et av våre siste arrangementer var for en kunde med ca 100 ansatte. Denne gangen gikk firmaturen til Athens riviera. Et herlig sted for en gruppereise, med krystallklart vann, flotte restauranter og med Athens mange spennende attraksjoner i nærheten. Med det deilige klimaet, er dette en fantastisk destinasjon for en firmatur. Det er kort reisetid fra flyplassen i Athen, noe som er viktig for å sikre at reisetiden ikke blir for lang. Dette er spesielt viktig for en firmatur, hvor man gjerne har to-tre netter til disposisjon.  

Faglige seminarer kombinert med teambuilding 

Her la vi opp til en faglig samling på et herlig hotell med vakker beliggenhet på en høyde med privat strand og rett ved havet. Helgen ble lagt opp med en fin kombinasjon av faglig seminar, tid på egenhånd, og teambuilding-aktiviteter, med båtturer, fellesmiddager og Mamma Mia-innspirert fest. Stemningen var høy, og med temperaturer rundt 30 grader ble det en fantastisk helg. Sup-padling, strandvolleyball og strandfotball var bare noen av aktivitetene. Det var en sliten, men fornøyd gjeng som satt seg på flyet tilbake til Oslo. Med duften av Middelhavet i håret, smaken av gresk salat og ouzo på minnet, og bagasjen fylt opp av olivenolje, var alle deltagerne enige om at Hellas var det perfekte reisemål for en en firmatur. 

Kunne Athen vært noe for ditt firma eller er du nysgjerrig på å høre mer? 

Ta kontakt med The Key her, så kan vi ta en uforpliktende samtale.

 

Se noen bilder fra helgen under.  

Utendørs middag ved Middelhavet    

Mamma Mia innspirert i Helleas

Solen går ned i Middelhavet

Vakker utsikt fra hotellet på firmaturen til Athens riviera

Friske drinker serveres på firmatur til Athens riviera

 

 

Blogg

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random