Eksotiske Dubai er et vakkert og spennnende reisemål, som frister sine gjester med spektakulær arkitektur, flotte strender og vakre hoteller. La oss hjelpe dere med planleggingen av deres neste firmatur til nettopp Dubai. The Key arrangerte i februar 2018 en gruppereise til Dubai for 300 gjester, og her deler vi noen av våre tanker rundt Dubai og hvorfor dette er et herlig reisemål for en firmatur.  

360 long shot

Firmatur til Dubai: 

Hvorfor bør dere velge nettopp Dubai når dere skal reise på firmatur, og hva er det som er spesielt med akkurat dette reisemålet? Dubai er en pulserende og livlig storby, samtidig som du har sol- og bademuligheter stort sett hele året. Det deilige klimaet vet vi at mange norske firmaer ønsker seg, og det gir også muiligheter for både aktiviteter og måltider utendørs. I Dubai finnes det knapt dager med regn, noe som gjør planleggingen mye lettere. Deilige middager under stjernehimmelen, båtturer på det azurblå havet med Dubai´s spektakulære skyline er opplevelser som huskes. For alle som er interessert i arkitektur og design er Dubai et power-sentrum, med innovative, unike bygg og med en rivende utvikling.  

Noe av det som er unikt med Dubai er den herlige kombinasjonen av storbyens puls, med strandlivets avslapping. I Dubai har du stort sett gode, norske sommertemperaturer hele året. Sommermånedene er det veldig varmt, men både vår, høst og vinter er en fin tid å besøke reisemålet på. Det er lett å planlegge for utendørs aktiviteter i Dubai, både på dag- og kveldstid. 

10 shutterstock 401671105

Unike muligheter for faglig program:

Dubai er et attraktivt reisemål som gir gode muligheter for faglig utbytte av firmaturen. Boligutvikling og entreprenørvirksomheter har i lang tid reist til Dubai for inspirasjon. Arkitekter likeså; Dubai er et mekka for alle som er interessert i design, bygg og annlegg. Dette gjelder både næringsbygg, hotell og restaurant, shoppingsentere, veiprosjekter og mye mer. Dubai er også hjem til unike retail-konsepter, og det er gode muligheter for fagbesøk.

En unik destinasjon for en konferanse: 

Med sine mange og store hoteller er Dubai den perfekte destinasjon for små og store konferanser. Servicen er jevnt over meget bra, konferanserommene store og har  all nødvendig teknologi tilgjengelig. Maten er fantastisk, og logistikken er kanskje den beste i verden. Store gallamiddager, messer, buffetluncher og transport gjennomføres med stor grad av nøyaktighet, og med en presisjon som ikke er annet enn imponerende. Er dere en mindre gruppe, er mulighetene like gode og fleksibiliteten stor. 

Hvor skal man bo i Dubai?

Dubai er stort i utstrekning og det er viktig å velge det riktige område for å unngå for mye transport. Her er noen av våre favoritter: 

Palmen - En av Dubai´s mest kjente attraksjoner. Denne menneskeskapte øya ser ut som en palme fra luften. Her finner man mange av områdets flotteste hoteller, som Five, Atlantis og One & Only The Palm for å nevne noen. Hotellene huser også noen av områdets beste restauranter, så for de som reiser for sol og bad, trenger man knapt å forlate området. Et stort shopping og underholdningskompleks er også under bygging ute på Palmen, og antas å stå ferdig på slutten av 2019. Da trenger man ikke lenger reise inn til Dubai Mall for å gjøre sine innkjøp. 

Dubai Marina - området ligger på fastlandet ved enden av palmen. Her finner man som navnet antyder en stor marina, og mange av hotellene ligger enten på eller med kort gangavstand fra stranden. I området finnes det en rekke restauranter og butikker, men vær oppmerksom på at det kun er restaurantene som ligger på hotellene som kan servere alkohol 

Jumeirah Beach - flott strandområde med flere anerkjente hoteller. Dette området ligger også ikke så langt fra Downtown Dubai, slik at shoppingområdene rundt Dubai Mall og de mange meget gode restaurantene rundt finansdistriktet er lett tilgjengelige.   

Downtown - i dette området ligger mange av områdets beste restauranter og nattklubber, og her bor du også nærmest Dubai Mall for shopping og underholdning i verdensklasse. Velger dere å bo i dette området er man lenger unna stranden, men de fleste hoteller har fine bassengområder. Dette er et godt valg for dere som skal på en konferanse, eller ønsker nærhet til shopping og restauranter.   

shutterstock 258657005

Verdensutstillingen Expo 2020 arrangeres i Dubai: 

Over hele Dubai vil man se byggeprosjekter, og det meste skal så ferdig til 2020. Da kommer nemlig Verdensutstillingen til Dubai. World Expo regnes som verdens tredje største internasjonale arrangement, og gir ofte stor utvikling spesielt for reiselivssektoren i etterkant. Oppmerksomheten er enorm rundt dette i Dubai. Expo 2020 skal arrangeres i den sørvestlige delen, i retning av Abu Dhabi. Temaet er "Connecting minds creating the future". Alle land inviteres til å sette opp sin paviljong, og dette tiltrekker seg et enormt antall mennesker fra hele verden.  

Hva skal man gjøre i Dubai? 

I Dubai er det faktisk bare kreativiteten som setter grenser.Med sin vakre beliggenhet ved den persiske gulf, er det gode muligheter for vannsport og båtliv. Man kan fly småfly over Dubai, hoppe i fallskjerm over palmen, eller bare nyte utsikten fra dekk på en rolig båttur. Utforsk det spennende ørkenlandskapet på en heftig safaritur i en Jeep, stå på snowboard i sanddynene eller opplev en middag i virkelig 1001 natt under stjernehimmelen. Gå på skøyter eller stå på ski innendørs i et shoppingsenter, eller besøk Ferrarri World i Abu Dhani, en spektakulær fornøyelsespark med berg og dalbaner som kan gi deg et adrenalinrush du ikke har opplevd maken til. Men Dubai har også en mer tradisjonsrik og rolig side. Besøk et gammelt tehus i den historiske delen av Dubai, hvor telisten er større enn en vinliste på en topprestaurant. Den gamle delen av Dubai står i skarp kontrast til den hypermoderne storbyen.  

Vil du høre med om firmatur til Dubai? 

Ta kontakt med The Key i dag, og en av våre dyktige prosjektledere kan fortelle mer om hvilke muligheter som finnes i Dubai. Du kan kontakte oss via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., du kan ringe oss på 22 24 76 00 eller du kan chatte med oss.

Vi gleder oss til å høre fra deg og til å fortelle mer om hvorfor du bør velge nettopp Dubai som destinasjon for din neste firmatur!  

 

22

 

 

 

Blogg

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random