Sommeren lot ikke vente på seg utenfor kontorvinduene til The Key i Oslo i år, og det har vært strålende sol lenge. Allikevel tenker vi allerede mot høst– og vinterværet, og har satt i gang med forberedelser av spennende aktiviteter og reisemål for neste sesong. Det er jo som oftest slik at sommeren i Norge ofte er over like fort som den kom, og vi erfarer stadig at kundene våre ønsker seg til varme destinasjoner på høsten og vinteren.  I den forbindelse har vi plukket ut en liste med noen av våre populære varme destinasjoner for firmareiser som kan forlenge sommeren for deg og dine ansatte. 

 

1. MIAMI

Foto: Shutterstock

Miami er et av verdens mest attraktive reisemål for de som ønsker strand og sol kombinert med et heftig natteliv, eksklusive restauranter og designerbutikker. Byen er hjem til en rekke anerkjente nattklubber, samt spektaktulære takterasser og beach club'er. Nattelivet er verdt turen i seg selv.

Gjennomsnittstemperatur i oktober: 28°C.

Les mer her!

2. ROMA

Foto: Shutterstock

Roma kombinerer det klassiske med det moderne og det historiske med det nyskapende. Byen byr på noen av verdens mest kjente severdigheter, flotte hoteller og utsøkt mat. The Key kjenner de beste hotellene – og de lokale perlene.

Gjennomsnittstemperatur i Oktober: 22°C .

Sjekk ut Roma på vår hjemmeside her!

 

3. DUBAI

Foto: Shutterstock

Dubai har på få år utviklet seg til å bli et av verdens mest ettertraktede reisemål. Emiratet har gjennomgått en fantastisk transformasjon fra å være en usjarmerende oljeby til det underholdningssenteret det fremstår som i dag. Dubai omkranses av ørkenlandskap, og her kan vi ta dere med på jeepturer, man kan kjøre ATV i sanden, og nyte middag og underholdning i en gammel beduinlandsby med tradisjonell underholdning.

Gjennomsnittstemperatur i oktober: 33°C

Les mer her!

 

4. LISBOA

 Foto: Shutterstock

Lisboa er kanskje mindre kjent enn andre kystbyer som Nice og Barcelona, men har en spennende historie, herlig atmosfære og ikke minst: et godt klima. Portugals fargerike hovedstad har kystlinje med strender, fantastisk sjømat, spennende loppemarkeder og gammeldags sjarm. Dette er med på å gjøre Lisboa til en av Europas kanskje mest spennende og attraktive storbyer.

Gjennomsnittstemperatur i oktober: 21°C

Les mer her!

 

5. BARCELONA

Foto: Shutterstock

Barcelona er en av de få storbyene i Europa der du kan få by og strand på samme tur. Det er også en nydelig by med mange aktiviteter. Hva med en hellikopter– eller luftballongtur over den flotte byen? Vi vil være behjelpelige med bestilling og gjennomføring av ulike spennende aktiviteter. 

Gjennomsnittstemperatur i oktober: 20°C.

Les mer om Barcelona og hva vi tilbyr her!

Har du lyst til å høre mer om våre ulike destinasjoner, eller hva slags eventer og teambuldingaktiviteter vi kan gjennomføre for ditt firma og dine ansatte? Ta gjerne Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.med oss for en uforpliktende samtale.

Blogg

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random