Vi er veldig stolte over å ha blitt kåret til Gaselle-bedrift i 2018!

The Key har hatt en god vekst hvert år siden oppstarten for ti år siden og har positive resultater. Våre dyktige ansatte har virkelig stått på, og vi har blitt en av de aller mest kjente leverandørene av gruppereiser og events for norske og internasjonale bedrifter.

Vi hadde imidlertid ikke fått det til uten kundene våre som gir oss oppdrag i Norge, Europa og på spennende destinasjoner rundt omkring i verden. De siste ukene har vi gjennomført turer og eventer i Doha, Washington DC, New York, Alabama, London, Palma, Nice, Færøyene, Gøteborg, Oslo, Lofoten og Stokke. Alle med strålende tilbakemeldinger fra kundene. 

De hyggelige resultatene bekrefter at vi gjør mye riktig, men vi hviler ikke på laurbærene. The Key ønsker å bli enda bedre og enda større for å gi deg som kunde enda bedre og flere unike opplevelser – det er vår visjon. For å oppnå dette er vi hele tiden på søken etter å finne de kuleste hotellene med den beste servicen, de unike matopplevelsene som man husker i lang tid, og ikke minst spennende og unike aktiviteter som samler hele bedriften.

 
Vi er ydmyke i forhold til at investeringen som våre kunder gjør i en reise eller et event er av stor betydning både økonomisk, faglig og sosialt. Derfor er vi opptatt av alle de små detaljene som gjør en reise eller et arrangement til noe ekstra.
 
Dere skal kunne stole på oss og vite at deres reise og/eller event er i de tryggeste og mest kreative hender.
 

Blogg

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random