Besøk Budva, Bratislava og Ljubliana før alle andre gjør det!

 

BUDVA, MONTENEGRO

Montenegro byr på natur selv oss nordmenn blir imponert over! For nordmenn er landet ganske ukjent, selv om flere tusen besøker nabolandet Kroatia hvert år. Dette er en spennende og annerledes destinasjon. Landet frir til både store og små grupper, luksus og budsjett! Her kan dere kombinere hotell i særklasse, med nydelig sjømat, opplevelsesrike utflukter, samt et behagelig klima året rundt.

Kotor-Bay-Montenegro-_1_.jpg

 

BRATISLAVA, SLOVAKIA

Bratislava er en nydelig by! Har du ikke vært der, bør du lese videre. Bratislava er hovedstaden i Slovakia, og også landets største by. Byen er delt i to av elven Donau, der Alpene møter Karpatene. Byen er behagelig, og stresset man vanligvis kan ta og føle på i storbyer eksisterer ikke her. I tillegg har Bratislava en rik historie og en fantastisk malerisk gamleby, med hyggelige restauranter, romantiske gater og en god atmosfære.

568b2be0f27fa4827e92b74cbe2dd2c9_gallery.jpg

 

LJUBLIANA, SLOVENIA

Ljubliana – en perle få vet om! Med litt under 300.000 innbyggere er dette en liten og intim by. Langs den vakre elven Ljublijanca finnes utallige, koselige kafeer, barer og restauranter. Det er ikke bare hovedstaden som er nydelig – landet er frodig, og et av de mest skogdekte landene i Europa! Kun en times kjøring fra sentrum finner du både Lake Bled og Lake Bohini, her kan vi tilby aktiviteter som rafting, kano, rappellering og mountain bike. Vinkjennere vil også vite at det kommer god vin fra Slovenia!

ljubljana.jpg

Har du lyst til å høre mer om våre ulike destinasjoner, eller hva slags eventer og teambuldingaktiviteter vi kan gjennomføre for ditt firma og dine ansatte? Ta gjerne Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.med oss for en uforpliktende samtale.

Blogg

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random