Skottland er et herlig reisemål for en gruppereise. Historiske perler, majestetiske slott kombinert med vakker natur gjør Skottland til et herlig reisemål for en gruppereise. Her deler Chirsten i The Key noen av sine beste tips om hva dette hyggelige landet frister sine gjester med.  

Besøk vakre Skottland

Skottland en et herlig reisemål som både fasinerer og imponerer. Et reisemål som fenger sine gjester; like mye for sine mange imponerende attraksjoner som for sin sjarmerende og gjestfrie befolkning. Her finner man historiske slott med store kunstsamlinger, imponerende ballsaler, og små gastropuber med hundrevis av ølsorter og whiskey. Her skriver vi litt om noe hva dere kan oppleve om dere velger å legge deres gruppereise og event til Skottland. 

Storbyer og landsbyliv:

Skottland har flere spennende storbyer.  Edinburgh er kanskje den mest kjente, med en sjarmerende blanding av gammel arkitektur og en moderne storbyopplevelser. Byen er et herlig sted for en gruppereise. Byen er ikke så stor, og de fleste av de største attraksjonene finner man i gangavstand. Byens meste kjente området er Royal Mile. Dette er strekningen mellom Edinburgh Castle og Hollyrood Palace, som er Dronningens offisielle residens når hun besøker Edinburgh. Princes Street er hovedgaten for shopping, og her finner man kjente varemagasiner og store merkevarer. Utelivet i byen har blomstret de senere årene, og Edinburgh har i dag en rekke gode restauranter, herlige puber og kule utsteder. 

 

shutterstock 598314587  

Glasgow har vokst frem som et spennende alternativ. Byen, som tidligere var kjent for sin industri, har gjennomgått en stor transformasjon. I dag fremstår byen som moderne, med et pulserende uteliv og kule restauranter. En av byens mest kjente attraksjoner er Glasgow Science Museum; et lærerikt og spennende museum hvor både små og store kan tilbringe mange timer. 

Skottland er også hjem til en rekke små landsbyer, med særpreg og en atmosfære hvor man virkelig får oppleve den skotske kulturen. Her er det fremdeles slaktere, bakere, skomakere og delikatessebutikker. For å ikke snakke om de mange pubene, hvor alt fra tenåringer til pensjonister nyter tradisjonalle retter og godt øl. Ønsker dere en gruppereise hvor dere kan være litt utenfor storbyene, har Skottland mye spennende å by på. 

Den herlige byen St Andrews på den skotske vestkysten er kanskje mest kjent for å være "the birthplace of golf". Men denne pittoreske universitetsbyen er virkelig verdt et besøk også for de som ikke spiller golf. Trange gater med hyggelige restauranter, livlige puber og små spesialforretninger hvor man kan kjøpe lokale produkter. 

Pitlochry er svært populær og hyggelig liten by i Pertshire, nær det skotske høylandet. I nærheten finner man vakker natur, flotte slott perfekt for en gallamiddag, og muligheten for aktiviteter som rafting, fisking og Highland Safari. 

Skottene er hyggelige og stolte av sin rike historie. De tar godt i mot sine gjester, og deler gjerne  en god historie om skotten, iren og engelskmannen. Humoren er lun og god. Det er hyggelig å være gjest hos skottene og man føler seg velkommen som turist.   

Konferanse eller gruppereise til Skottland: 

Skottland er et spennende reisemål om du planlegger en gruppereise med ditt firma. Flotte hoteller, fantastiske lokaler for både konferanser og gallamiddager, og et bredt utvalg av spennende aktiviteter gjør Skottland til et herlige reisemål for en gruppereise. Her kan man ha festmiddager på et gammelt slott, i vakre festsaler, i uformelle, sjarmerende puber eller i moderne gourmetrestauranter. Her finner man virkelig de helt unike stedene som vil skape en spesiell ramme rundt et hvert arrangement. 

 

 La The Key hjelpe ditt firma med planleggingen og gjennomføringen. 

Vakre Skottland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blogg

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random