Covid-19 og hele situasjonen rundt Koronaen har gjort hverdagen til The Key helt annerledes og ganske så utfordrende.
Brått så solgte man ikke reiser og events, og samtidig så måtte man flytte alle vårens arrangementer til høsten. 
 
 Image 11
 
The Key har drevet sunt og godt gjennom mange år og har opparbeidet seg nødvendig egenkapital til å stå i gjennom en slik krevende periode.
 
Vi vil gjerne få takke alle kundene for et godt samarbeid i den utfordrende tiden, og ikke minst er vi ydmyke og takknemlige for at de aller fleste kundene har booket om turene og eventene sine til senhøsten eller til 2021, slik at disse blir gjennomført.
 
Norge - det nye "it-stedet"!
Vi har i perioden som har vært utviklet en rekke spennende nye produkter på events, møter og firmaturer i Norge. Gitt omstendighetene tror vi at mange vil reise i sitt eget land. De unike opplevelsene står i kø! Se gjerne ideer her på hjemmesiden eller kontakt oss for en prat  på 22 42 76 00. Vi har mange spennende forslag!
 
Det haster med bookinger for 2021!
Vi har flyttet en rekke arrangementer og turer til 2021. I tillegg kommer ordinære bestillinger og alle de som igjen ønsker å reise for å samle ansatte om positive opplevelser.  
Til spennende og attraktive destinasjoner i Europa begynner det nå og fylles opp allerede for høsten 2021. Vi har planlagte turer til Dubrovnik, Budva, Lisboa, Stockholm, København og mange attraktive og nye mindre steder. Så book gjerne et møte med oss for å diskutere ideer og budsjett.
 
The Key vil ønske alle sine kunder og partenere en Riktig God Sommer! 
 
Hilsen
Atle Hovde
Adm. Direktør