La deg sjarmere av Nordens koseligste hovedstad. Her finner du kafeer, butikker, parker og historiske slott side om side med banebrytende samtidsarkitektur og gastronomi i verdensklasse. 

 

Vi har forslagene til autentiske opplevelser, toppattraksjoner, spennende kultur og ikke minst hvor de deilige matopplevelser i København kan nytes!

Når det er tid for egen tid så kan vi anbefale hvor den beste shoppingen er, noen av Nordens beste spa-opplevelser og unike gåturer i Kongens by.
I København finner man mange rå og ikoniske bygg som innbyr til spenstige rammer for en festmiddag eller konferanse/møter. Gamle pakkhus, motefabrikker og andre spennende lokaler. Vi har gjennomført flere store arrangementer her de siste årene.
Hva med å ankomme middagen i båt? Se København fra vannet, få servert gode historier og noe godt å drikke, samtidig som ankommer med stil til kveldens festmiddag.

København er bare en times flytur unna og passer bra for bedrifter som må holde åpne i arbeidstiden eller ønsker å dele gruppen på forskjellige avreise-tidspunkter. 

The Key har med sitt unike kontaktnett i København tilgang til matopplevelser ute- og event-steder som kanskje ikke er tilgjengelige for alle.

Ta kontakt med oss da vel :)

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: +47 22 42 76 00