"Paris is always Paris and Berlin is never Berlin!"
"Paris is always Paris and Berlin is never Berlin!"
"Paris is always Paris and Berlin is never Berlin!"
"Paris is always Paris and Berlin is never Berlin!"
"Paris is always Paris and Berlin is never Berlin!"

Berlin

Berlin er Europas kuleste hovedstad og en herlig by for en gruppereise. Hotellprisene er lave, restaurantene mangfoldige og spennende og byen ligger bare en kort flytur fra Norge. The Key kan Berlin og vet hvor dere bør bo, spise og hva som må oppleves.  

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Hvorfor velge Berlin? 

Berlin er i sentrum av Europa, men allikevel så herlig annerledes. Den er ikke vakker som Paris eller glamorøs som Roma. Byen er spennende og mangfoldig. En virkelig hovedstad som rommer noe for alle.  Berlin er rå, fasinerende og ekte. Undergrunnkulturen står sterkt her og er synlig på alle gatehjørner. Graffiti og housemusikk er like synonymt med Berlin som Brandenburger Tor og Checkpoint Charlie. Unge kunstnere fra hele verden strømmer til Berlin for inspirasjon og fellesskap og kreativiteten blomstrer i alt fra hoteller, restauranter, butikkene og utelivet. Berlin er blitt en metropol, men ulikhetene mellom øst og vest er fremdeles svært synlig. Kontrastene er med på å gi Berlin sitt særpreg. 

Les mer om vår Project Manager Chirstens tips til hvorfor man bør legge sin gruppereise til Berlin her

Berlins mange bydeler

Berlin er stor i utstrekning og de mange bydelen er svært forskjellige. Mitte er en av våre favoritter. Den ligger i tidligere øst, har spennende shopping og kule utesteder, samtidig som det er hjem til noen av byens største museer og attraksjoner. Elegante Charlottenburg har vakre bygninger i Jugendstil, eksklusive designbutikker og er også hjem til det verdenskjente varemagasinet KDW.  Mangfoldige Kreuzberg er hjem til mange Berlins kuleste nattklubber, og har en spennende, multikuturell sammensetning hvor man kan nyte deilige matretter fra alle verdenshjørner til en rimelig penge. Prenzlauer Berg er en sjarmerende bydel sine mange kafeer, lokale kunstnere har sine ateliér og i helgene er det en rekke markeder og loppemarkeder her. Frierichshain er kanskje hipsterbydelen fremfor noen, og har gjennomgått en stor transformasjon de senere årene. Med vår hjelp finner dere frem til Berlins mange hemmeligheter.

 

shutterstock 627850778 

Kvalitet til gode priser 

Prisene i Berlin er lave sammenlignet med andre storbyer i Europa. Hotellene gir deg svært god kvalitet til en forholdsvis lav pris. For grupper er utvalget spennende og uansett om dere skal reise på en stor konferanse eller kick off, eller ønsker et lite boutiquehotell for å utforske byen på, kan The Key hjelpe dere med å arrangere en spennende gruppereise til Berlin . 

Lurer du på om Berlin kan være noe for dere? Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hos oss. Hun har vært mye i Berlin, og kan gjerne fortelle mer om hva en tyske hovedstaden kan friste med. 

 

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • 25 Hours Hotel Bikini Berlin

  Hoteller i Berlin

  Berlins hoteller er like eksperimentelle og spennende som byens innbyggere. Arkitekter og designere får utløp for sin kreativitet her, noe som passer godt overens med byens atmosfære. Her finnes det en rekke spennende designperler i alle priskategorier, tilpasset ulike typer reisende. Felles for de alle er at Berlins urbane stil kommer til syne. Vi kan hotellene i Berlin, og vi vet hvor du bør bo på din. Noen favoritter er luksuriøse Adlon Kempinski, kule 25 Hours Bikini Berlin, Nhow, Das Stue og Provocateur for å nevne noen. Ditt behov og budsjett er avgjørende for våre anbefaler.  

   Kontakt oss i dag for mer informasjon om firmatur til Berlin. 

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 • Gendarmerie Restaurant Berlin

  Restauranter i Berlin

  Berlin har vokst seg til å bli en spennende matdestinasjon de siste årene. Kokker fra hele Europa kommer til Berlin for å la seg inspirere. Street food som döner kebab og curry wurst er nesten er obligatorisk når man besøker Berlin. Food trucks og gaterestauranter finnes overalt, og byr på spennende smaker til en billig penge. Tyske stjernekokker som Tim Raue og Michael Kempf er bare noen av de som virkelig har satt Berlin på listen til matelskere over hele verden. Vi  vet hvilke restauranter i Berlin som er verdt et besøk og hvilke dere bør droppe. 

  Berlins mange spennende restauranter vil garantert overraske deg.  

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

   

 • Uteliv i Berlin

  Uteliv i Berlin

  Berlin er en pulserende storby kjent for sine mange undergrunnsklubber med heftig trance og housemusikk. Mest kjent er legendariske Berghain, kanskje Europas beste technoclub beliggende i et gammelt industriområde. Områdene Friedrichshain og Kreuzberg er de beste områdene for å danse seg gjennom natten, mens både Charlottenburg og Mitte frister med lekre cocktailbarer, speakeasies og mer eksklusive nattklubber. The Key anbefaler og ordner med inngang for dere uansett om dere er en liten gruppe på 10 personer eller en stor gruppe på flere hundre. 

  Berlins mange nabolag er også hjem til hyggelige vinbarer hvor man kan nyte Berlins herlige vibe og en innholdsrik vinliste. Men vår hjelp finner dere frem til det beste av hva nattelivet i Berlin kan by på. 

 • Aktiviteter i Berlin

  Aktiviteter i Berlin

  Berlin er det perfekte utgangspunkt for å utforske byens og Europas historie. Berlin er hjem til noen fantastiske museer, og spesielt er det jødiske museet i byen er sterk opplevelse. Berlins streetkultur er også et godt utgangspunkt for å oppleve byen. Vi kan hjelpe dere med en egen sightseeing hvor man ser på byens fantastiske grafitti-kunst; en kunstform som passer bedre her enn noen andre byer vi kjenner til. Mange liker å reise til Berlin for å utforske byens mange loppemarkeder. Det mest kjente finner man i Mauer Park i Prenzlauer Berg. Her kan man gjøre unike funn, smake deilig og økologisk mat og se det yrende folkelivet. 

  Uansett om dere er på jakt etter en fysisk aktivitet, vil lære noe eller bare vil nyte, kan vi i The Key bidra til å finne de beste aktivitetene for dere.