"Prepare to be astounded"
"Prepare to be astounded"
"Prepare to be astounded"
"Prepare to be astounded"
"Prepare to be astounded"
"Prepare to be astounded"
"Prepare to be astounded"

Dubai

Eksotiske Dubai er et fantastisk reisemål; et sted hvor drømmer går i oppfyllelse og hvor det umulige blir mulig. Den moderne byen med den majestetiske skylinen, hjem til verdens høyeste bygning og verdens største kjøpesenter.  Det Indiske hav funkler langs de flotte strendene, og Dubai er et fantastisk reisemål for å kombinere strandliv med byopplevelser. Dubai har hatt en enorm byutvikling det siste ti-året og har vokst frem til en virkelig metropol fylt med spektakulær arkitektur. Dubai er hjem til noen av verdens fineste hoteller, unike restauranter, nattklubber og et aktivitetstilbud ulikt alt hva man finner andre steder. 

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Hoteller i Dubai

  Hoteller i Dubai

  I Dubai finner du noen av verdens mest eksklusive og anerkjente hoteller. Men byen er også hjem til spennende hoteller i alle prisklasser. Bo elegant og lekkert i et arabisk-lignende palass eller stilrent i et moderne designhotell. Felles for hotellene i Dubai er en gjennomgående god standard. Bo sentralt i byen og ha kort avstand til Dubais fantastiske kjøpsentere og byens finanssenter, eller nyt livet på stranden i Jumeirah Beach eller Palm Jumeirah.

  Hoteller som One & Only Royal Mirage, Armani Hotel og Jumeirah Zabeel Saray er bare noen av byens mest ettertraktede. Vi hjelper dere med finne frem til de hotellene i Dubai som passer best for dere. 

 • Restauranter i Dubai

  Restauranter i Dubai

  I Dubai står de gode matopplevelsene i kø. De siste årene har toppkokker fra alle verdenshjørner åpnet en restaurant i Dubai. Men byen er også hjem til genuine, arabiske restauranter med tradisjonsrikt interiør og fristende retter. Uansett hva du liker vil du finne mange valgmuligheter i Dubai. Restauranter med fantastisk utsikt, eller hva med en tradisjonell beduin-leir hvor man nyter en deilig middag under stjernene.

  Mulighetene er mange og vi hjelper deg med å velge de beste restaurantene i Dubai. 

 • Uteliv i Dubai

  Uteliv i Dubai

  Dubai er blitt et svært attraktivt reisemål for alle som er glad i nattelivets fristelser. Utelivet i Dubai er like eksotisk og mangfoldig som de mange gjestene som besøker byene. For en unik opplevelse besøk en av de tradisjonelle, arabiske utestedene med magedansere og vannpiper. Eller nyt et drink med panoramautsikt over byens skyline.

  De mange og eksklusive nattklubbene byr sine gjester på verdenskjente DJs og Dubai har også flere anerkjente beach clubs for deg som vil kombinere sol og bad med livlig atmosfære. Vi hjelper dere med å finne frem til det beste av hva utelivet i Dubai kan friste med. 

   

 • Aktiviteter i Dubai

  Aktiviteter i Dubai

  Hele Dubai er som en stor fornøyelsespark og er stedet for spektakulære opplevelser man ikke finner noen andre steder. Prøv snowboarding - i sand! Eller en ørkensafari med store jeep´er, hvor man raser over de endeløse sanddynene, og avslutter turen med et glass champagne i solnedgangen. Besøk en av de store og majestetiske moskeene, eller prøv pruteferdighetene på et Souk-marked. Dette er tradisjonelle markeder hvor man kan fråtse i spennende krydder, håndlagde sko, knyttede tepper og gull. En eksotisk og spennende opplevelse.

  Vi setter sammen et spennende program hvor dere får oppleve noen av de beste aktivitetene Dubai kan by på.