"The most charming capital in Europe"
"The most charming capital in Europe"
"The most charming capital in Europe"
"The most charming capital in Europe"
"The most charming capital in Europe"

Lisboa

Sjarmerende Lisboa er en spennende hovedstad med vakker beliggenhet ved Atlanterhavets kyst. Byen er Europas vestligste hovedstad og har en lang historie som sjøfartsnasjon. Byens historie er spennende, og Lisboa er en pittoresk storby som allikevel har småbyens sjarm. Byen ligger på syv høyder og alle nabolag har en særegen atmosfære. Portugal har en historie som kolonimakt og har hatt kolonier i både Asia, Afrika og Sør Amerika. Dette har satt sitt tydelige preg på byens befolkning med bakgrunn fra land som Brasil, Kapp Verde, Angola og Macao. Det er lett å ta seg rundt i Lisboa, og byens gule trikker snegler seg oppover de trange gatene og opp til høydene som gir en panoramautsikt over byen. Lisboa er en moderne by i gammel innpakning. I gamle lagerbygninger dukker det opp spennende restauranter, mens gamle herskapshus forvandles til spennende butikker eller små pensjonater. Med sin beliggenhet ved Atlanterhavet, er tilgangen på råvarer fra havet stor og sjømaten her er svært god. La oss hjelpe dere med å sette sammen med spennende og innholdsrik gruppereise til Lisboa. 

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Hoteller i Lisboa

  Hoteller i Lisboa

  Lisboas mange hoteller er like allsidig og spennende som resten av byen. En vellykket blanding av nytt og gammelt, hvor alt allikevel passer sammen. I gamlebyen finnes det både elegante luksushoteller og sjarmerende boutiquehoteller. Små og lekre designhoteller bygges i gamle smug og i havneområder, også her kan man finne et hotell for å tilfredsstille alle ønsker og behov. Uansett hvor man bor i Lisboa har man nær tilgang på restauranter, butikker og uteliv. Bo i en rolig sidegate eller midt i sentrum for byens uteliv. Med vår hjelp finner dere frem til et hotell som tilfredsstiller de behovene dere har i forbindelse med en gruppereise til Lisboa. 
 • Restauranter i Lisboa

  Restauranter i Lisboa

  I Lisboa er det ingen vanskeligheter med å finne gode restauranter. Byen har utallige gode og fristende restauranter, og prisene ligger godt under mange andre europeiske storbyer. Med havet som nærmeste nabo og matfat, er sjømat et must under et hvert besøk i den portugisiske hovedstaden. Bacalao er kanskje Portugals mest kjente rett og tilberedes på mange, ulike måter. Den portugisiske kokken José Avillez er bare en av mange svært anerkjente kokker og han har flere restauranter i byen. Blant annet Belcanto, med sine to stjerner i Michelin-guiden. Den afrikanske og latin-amerikanske innflytelsen frister også med sine spesialiteter og selv den mest kresne gjest vil finne mye å glede seg over blant Lisboas mange restauranter. Her står matopplevelsene i kø og vi hjelper dere å velge de beste restaurantene Lisboa kan by på.   
 • Uteliv i Lisboa

  Uteliv i Lisboa

  Lisboa har et pulserende og variert uteliv. Det deilige klimaet gir rom for både takterrasser og andre uteserveringer, i tillegg til mer tradisjonelle steder. I byens eldste bydel Alfama ligger det sjarmerende Fado-barer, hvor det synges en slags form for folkeviser. Stemningsfullt og annerledes og et must når man besøker Lisboa. Bydelen Bairro Alto er en pittoresk del av byen, og her syder det også av liv på kveldstid. Det er som om hele byen våkner til liv når solen går ned, vinduene åpnes og spennende utesteder kommer frem bak gamle dører. Vi hjelper dere med å oppleve det beste av utelivet i Lisboa. 
 • Aktiviteter i Lisboa

  Aktiviteter i Lisboa

  Lisboa er en herlig storby å besøke hele året og aktivitetstilbudet er variert og spennende. Det er flott å kombinere et opphold i Lisboa med et besøk i de to små og sjarmerende byene Estoril og Cascais; en kort togtur på ca 30 minutter. Vi kan legge opp en spennende sightseeing tilpasset dere. Hva med å prøve en sightseeing i byens trange gater på en Vespa? Eller en fotballkamp hvor det latinske temperamentet til portugiserne virkelig kommer til syne. Uansett om dere ønsker å nyte god mat og vin, eller kanskje vil teste grensene med noen actionpregede aktiviteter, kan vi hjelpe dere med å finne frem til noe som passer for deres gruppereise til Lisboa.