"There is something in the New York air that makes sleep useless."
"There is something in the New York air that makes sleep useless."
"There is something in the New York air that makes sleep useless."
"There is something in the New York air that makes sleep useless."
"There is something in the New York air that makes sleep useless."
"There is something in the New York air that makes sleep useless."
"There is something in the New York air that makes sleep useless."

New York

New York har mange kallenavn. The Big Apple, verdens hovedstad, byen som aldri sover og The Melting Pot. For oss er New York BYEN! Det vi elsker mest er kontrastene mellom gammelt og nytt, tradisjonelt og moderne, fattig og rikt, alternativt og eksklusivt. Alt eksisterer her, side om side. Uansett hva du er på jakt etter finner du det i New York. Byen har en energi og en puls du ikke finner noe annet sted. New York er alltid relevant og aldri kjedelig. De mange nabolagene har alle sin egen identitet og hele New York har en pulserende energi det er vanskelig å ikke bli smittet av. Fra det bohemske Lower East Side, kule SoHo, utelivssenteret Meatpacking District, turistmagneten Times Square eller eksklusive Upper East Side. Følg gjerne vårt søsterselskap Kongen av New York på Facebook! 

Firmatur til New York

New York er en fantastisk by for å hente inspirasjon. For de aller fleste bransjer vil New York kunne bidra til nye tanker og idéer, og det er både lærerikt og spennende å høre mer hvordan andre bedrifter i USA arbeider. Kanskje ønsker dere et foredrag med en byplanlegger, ønsker å lære om vindusutstillinger, høre om de nyeste trendene i restaurantbransjen eller se nyskapende interiør på hoteller eller for kontorer. Mulighetene er store. I tillegg er naturligvis byen et herlig reisemål for å skape sosiale relasjoner og bygge bedriftskultur. Er du nysgjerrig på hva dere kan oppleve i New York, ta kontakt med en av våre prosjektledere i dag. De kan fortelle deg mer om de mulighetene en firmatur til New York kan gi din bedrift.  

shutterstock 33058027

Verdensmetropol og smeltedigel:  

New York kalles gjerne for verdens hovedstad, og de fleste turister tenker gjerne på New York før Washington DC når de planlegger en reise vestover. De mange nasjonalitene som er representert i byen er det som gjør New York så spesiell som den er. Det er mange av verdens største byer som er multikulturelle, men ikke som New York. De mange nasjonalitetene setter sitt tydelige preg på bybildet, og spesielt synlig er dette på byens mange restauranter. Totalt er det ca 24.000,- restauranter i byen, så at variasjonsmulighetene er mange er en underdrivelse. New York består av fem bydeler; Manhattan, Queens, Brooklyn, Bronx og Staten Island. For turister er det gjerne New York og tildels Brooklyn man besøker. I hvert fall for de som besøker byen for første gang. Totalt er det mer enn 8,5 millioner mennesker i byen New York. Frasen "byen som aldri sover" er ikke bare et tomt slagord, men slik den faktisk opplevels. Med så mange mennesker på et forholdsvis lite geografisk område, er det alltid mye som skjer. Uansett hvor "sære" interesser du har vil du finne likesinnede i New York. Tempoet er høyt, og byen er gjerne den første hvor store trender vises i bybildet.  

New York oppleves best til fots: 

Amerikanerne er glad i sine biler, og mange amerikanske byer er tilgjengelig først og fremst med bil. New York er anderledes, og er kanskje mer europeisk i stilen. Her kan man gå og bruke kollektivtransport over hele byen. Men skal du bli kjent i New York, gjøres dette best til fots. Bestem deg for et område, bruk beina og se de mange varierte nabolagene. 

 

Kontakt oss i dag for å høre mer om mulighetene for en firmatur til New York. Uansett om du reiser hit for første gang og vil ha med deg de mest kjente attraksjonene, eller om du kommer tilbake igjen og igjen, blir du i likhet med oss aldri mett på hva denne fasinerende byen kan tilby. Vi gleder oss til å vise deg vårt New York!   

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Hoteller i New York

  Hoteller i New York

  Utvalget av hoteller i New York er like variert og spennende som byen de ligger i. Fra de mest eksklusive med egen butler og terrasse med utsikt mot Central Park til et trendy designhotell med en livlig bar og takterrasse. Eller kanskje passer det bedre med et sjarmerende boutiquehotell med personlig service?

  For oss er hoteller mer enn et sted å sove. Et hotell skal være et sted som gjenspeiler byen man besøker og som bidrar til at besøket i New York blir den opplevelsen man ønsker seg. The Key hjelper deg med å finne frem i jungelen av hoteller i New York og finne frem til et hotell som passer for deres budsjett og ønsker for reisen. Ta kontakt med oss i dag, så kan vi fortelle mer om hvilke hoteller vi anbefaler og gi dere et uforpliktende forslag. 

 • Restauranter i New York

  Restauranter i New York

  New York kalles gjerne for The Melting Pot og dette gjenspeiles i aller høyeste grad i byens restaurantverden. Variasjonen og utvalget er like bredt og eksotisk som byens multikulturelle innbyggere. Svært mange New York´ere spiser alle sine måltider ute, noe som bidrar til det enorme utvalget. New York har blitt en favoritt for foodies og flere av verdens ledende kokker reiser til New York for å arbeide og finne inspirasjon med alt fra food trucks og små nabolagsrestauranter. 

  Uansett om du drømmer om den optimale hamburgeren, herlig sushi, gourmetmat i verdensklasse eller en slice med pizza kan The Key hjelpe deg med å finne frem til de restaurantene i New York som er verdt et besøk.  

  Kontakt oss i dag! 

 • Uteliv i New York

  Uteliv i New York

  New York kalles byen som aldri sover og denne betegnelsen er ikke bare en tom frase. New Yorks uteliv er variert og spennende og uansett hva du er på utkikk etter vil du finne det her. Vi hjelper deg med å finne New Yorks beste nattklubb, en dekadent cocktailbar, en kul pub med livemusikk eller en takterrasse med spektakulær utsikt over Manhattans berømte skyline. In-stedene hvor jet set fra alle verdenshjørner frekventerer eller en sjarmerende vinbar med et voksent publikum.

  Det som best kjennetegner New Yorks uteliv er den store variasjonen. Herlige jazzklubber med en lang historie ligger ved siden av trendy nattklubber. Uansett hva du er på utkikk etter vil du finne det her. La oss hjelpe deg med å finne frem til de beste nattklubbene, barene og takterrassene New York kan by på.  Kontakt The Key 

 • Aktiviteter i New York

  Aktiviteter i New York

  New York er en by for de store opplevelsene. Som en av verdens største byer har New York et enormt tilbud av aktiviteter uansett hva man er interessert i. Test grensene i en flygende trapes langs Hudson River eller sving balltreet i en batting cage. Få med deg stemningen når Mats Zuccarello og New York Rangers går på isen i et fullsatt Madison Square Garden. Vi hjelper dere også med morsomme og lærerike teambuildingsaktiviteter, skreddersydd for nettopp dere. Kanskje dere ønsker en inspirerende foredragsholder eller et spennende fagbesøk?  

  La oss hjelpe deg med å finne frem til det beste av hva New York kan by på. Kontakt oss i dag!