"Paris is always a good idea"
"Paris is always a good idea"
"Paris is always a good idea"
"Paris is always a good idea"
"Paris is always a good idea"
"Paris is always a good idea"
"Paris is always a good idea"

Paris

Paris er en av de vakreste storbyene i verden. Dette er romantikken og motens hovedstad, Med sine mange museer, gallerier, vakker arkitektur og spennende historie, er Paris en inspirerende og glamorøs by. Det pulserende kafelivet i Paris er som skapt for lange samtaler over et glass vin, mens det franske dagliglivet passerer forbi. Attraksjoner som Sacre Coeur, Notre Dame, Eiffeltårnet og Louvre er også verdt å få med seg.  Men det er i de små gatene med ed de familieeide restaurantene eller på en benk i parken, det parisiske særpreget virkelig kommer til sin rett. Paris er kanskje ikke like nyskapende som Berlin eller så hektisk som London, men det er akkurat derfor vi liker byen så godt. Paris oser av tradisjon, stil og eleganse, og dette kjennetegner også i høyeste grad innbyggerne. Kredittkortene går varme i byens mange varemagasiner. Velkommen til The City of Light! 

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Hoteller i Paris

  Hoteller i Paris

  Langs de vakre gatene i Paris finner du mange av verdens mest luksuriøse og anerkjente hoteller. Plaza Athenee, Bristol, Ritz, George V eller Le Royal Monceau er bare av noen av byens eksklusive hoteller. De byr sine gjester på en service og en atmosfære som er Paris´verdig. Men Paris har aller mest av de mindre boutiquehotellene med sjarm og fokus på detaljer. Beliggende i flotte, gamle bygårder gjør dette sitt til at få hoteller i Paris er like de du finner andre steder. Dette er med på å gjøre hotellopplevelsen unik.

  Byens spennende designhoteller som La Maison Champs Elysees, Les Bains og Hotel Bachaumont er noen av våre favoritter; hoteller som kombinerer cutting edge design med livlige møteplasser.  

   

 • Restauranter i Paris

  Restauranter i Paris

  Det er en grunn til at det franske kjøkken blir ansett for å være det beste i verden. Få andre steder får man så mye spennende og velsmakende retter som akkurat i Frankrike. Hele 93 Michellin-stjerner er drysset over Parisiske restauranter. Overalt finnes det små restauranter med nydelig mat. Franskmenn velger de beste råvarene, og setter sin ære på å servere måltider i tråd med landets stolte tradisjoner. Fristelsene står i kø og bare Moules Frites, Tarte Tatin, Soupe á L´oignon og Bouillabaisse gir oss vann i munnen.

  Men det er ikke bare tradisjonell fransk matlaging man finner i Paris. Her finnes det restaurante rmed fristende retter fra alle verdenshjørner og med vår hjelp slipper du å kaste bort pengene på en turistfelle med dårlig mat. 

   

 • Uteliv i Paris

  Uteliv i Paris

  Utelivet i Paris er like glamorøst og chic som byens befolkning. Herlige vinbarer og fortauskafeer med yrende liv både på dag- og kveldstid. Byen huser også en rekke pulserende nattklubber med et internasjonalt klientell, elegante cocktailbarer og mer uformelle barer. Byens musikkliv er spennende og det finnes svært mange musikkscener hvor man kan nyte alt fra klassisk musikk til heavy metal. Man bør heller ikke forlate Paris uten å besøke en av byens mange cabaret-klubber. Moulin Rouge, Lido og Crazy Horse er kanskje de mest kjente, men det finnes også flere mindre cabaret-scener med færre turister og mer tradisjonell, fransk underholdning.

  Vi hjelper dere med å finne frem til de beste utestedene i Paris, uansett om det er en vinbar, nattklubb eller cabaret som frister. La oss guide deg gjennom Paris´natteliv. 

 • Aktiviteter i Paris

  Aktiviteter i Paris

  Paris er motehovedstaden fremfor noen og langs de vakre gatene kan du besøke alle verdens motehus og se Haute Couture kreasjoner som tar pusten fra deg. Den franske moten er chic og elegant. Et must for alle moteinteresserte er legendariske Colette, Chanel og Galleries Lafayette. Hipsterbydelen Marais er et godt sted for deg som liker å rusle gatelangs og finne cafeer og vintagebutikker som er unikt for området. Byens mange museer, palasser og historiske bygninger kan man tilbringe flere dager i. For den kulturinteresserte har Paris en nesten magnetisk tiltrekningskraft.

  For de mat-interesserte kan et besøk på byens matmarkeder friste og vi kan hjelpe til med å organisere matlaging med en anerkjent kokk hvor man lærer å tilberede smakfulle, franske delikatesser.  La oss hjelpe dere med å finne frem til noe av det beste som Paris kan tilby sine gjester.