“The saga island where spectacular nature meets friendly people”
“The saga island where spectacular nature meets friendly people”
“The saga island where spectacular nature meets friendly people”
“The saga island where spectacular nature meets friendly people”
“The saga island where spectacular nature meets friendly people”
“The saga island where spectacular nature meets friendly people”

Reykjavik

Vakre Island er virkelig naturens fornøyelsespark. Denne særpregede, grønne øya med sin unike natur og varme kilder omkranset av Atlanterhavet byr sine gjester på spektakulære naturopplevelser. Reykjavik er en sjarmerende og overraskende urban by. De små trehusene, malt i mange farger, den livlige havnen, spennende designbutikker og hyggelige kafeer gjør byen til et attraktivt reisemål. Når mørket kommer frem våkner islendingene til live, og Reykjaviks mange barer og nattklubber fylles av festglade islendinger. Det islandske kjøkken har virkelig gjennomgått en renessanse de siste årene, og Island byr på mange fristelser. Islands største attraksjon er Den Blå Lagune; en varm kilde som sies å ha helende egenskaper. Her kan man nyte det varme vannet og de flotte omgivelsene. La oss hjelpe dere med planleggingen av deres firmatur til Island. 

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Hoteller i Reykjavik

  Hoteller i Reykjavik

  Utenlandske turister flokker seg til Island, og det kommer stadig nye og spennende hoteller til sagaøya. Her finner man alt fra internasjonale hotellkjeder til små pensjonater. Islandsk design er røff og spennende og dette kommer også til uttrykk blant byens hoteller. De fleste av hotellene ligger i Reykjavik, men det finnes også flotte alternativer om man ønsker å bo ute i den vakre naturen.

  Mulighetene er mange og vi hjelper dere med å finne frem til det beste av hva Island kan by på. 

 • Restauranter i Reykjavik

  Restauranter i Reykjavik

  Det islandske kjøkken har virkelig vokst frem det siste tiåret, og nå finnes det en rekke svært gode og anerkjente restauranter på øya. Med sin beliggenhet midt i naturens matfat er sjømaten sprellfersk på Island. Øya er også svært kjent for sitt gode lammekjøtt, og islandske kokker er kjent for å være kreative i måten maten tilberedes og presenteres på. Hummer er også en delikatesse som må prøves på øya. Enkelt tilberedt, men hvor smakene virkelig kommer til sin rett. Reykjavik har flere svært gode sushi-restauranter; perfekt for den råvaretilgangen som finnes på øya.

  Restaurantene kommer i alt fra hypermoderne lokaler med glass og betong, til gamle trebygninger med skjeve vegger og steinheller på gulvet. Med vår hjelp kan dere være sikker på at dere får nyte det beste av hva Islands restauranter kan by på.

 • Uteliv i Reykjavik

  Uteliv i Reykjavik

  Reykjavik er stadig nevnt blant Europas beste byer for natteliv, og alle som har besøkt Island kan skrive under på at øya virkelig er stedet for deg som trives best i de små timer. Byen har flotte nattklubber med alt fra kjente DJs til lokale favoritter. Reykjavik er også hjem til en rekke livlige barer med livemusikk og meget høy stemning. For deg, som liker å nyte en herlig drink eller et glass vin i rolige omgivelser, har byen mange fristelser å bye på. En rekke mindre og sjarmerende vinbarer og lounger hvor man kan suge inn den islandske stemningen.

  Islendingene jobber mye, og på ukedagene er det forholdsvis rolig i byen. Men torsdag, fredag og lørdager syder byen av liv og musikk på hvert gatehjørne. Vi guider dere frem til de beste utestedene i Reykjavik. 

 • Aktiviteter i Reykjavik

  Aktiviteter i Reykjavik

  Island er en metropol for store og spektakulære naturopplevelser. Islands spesielle landskap utforskes både på beina, på super jeeps eller på hesteryggen. Her kan man oppleve is-grotter, hvalsafari, utrolige geysirer og fossefall så vakre at man nesten får tårer øynene. Lunch nytes gjerne i det fri; en enkel suppe eller fersk hummer på en brødskive ved et fiskemottak.

  Enkelt og smakfullt og med den flotte naturen som back drop kan man nesten ikke få det bedre. Vi gleder oss til å hjelpe dere med planleggingen av deres neste gruppereise til Island.